Her kan man gå hen hvis man har brug for nyt industriudstyr

Her kan man gå hen hvis man har brug for nyt industriudstyr

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man har et firma og har brug for nye maskiner, er det ikke altid let at finde en god løsning. Industriløsninger er tit større projekter, men selv for de mindre er det et stykke arbejde, hvor det ikke kan betale sig at der bliver lavet fejl, eller at man får for billige løsninger. Når man skal finde industriudstyr, er det ikke altid nemt at sammenligne priserne for flere udbydere. Derfor er det vigtigt at kigge efter kvalificeret virksomheder, som kan gøre det arbejde som man har brug for, til en ordentlig pris, uden at nedsætte kvaliteten.  

Om man kigger efter kompressorstyring, fordamperstyringer eller en industri fryser til en restaurant eller retail-branchen, eller andre projekter, så er sydkystens-automatik et godt valg. De tilbyder køle-/frostrumsstyringer i forskellig udførelse, tilpasset til kundens behov, samt med smarte styretavle til styring af temperaturen. De er certificeret Danfoss Partner, og giver endda kurser i Danfoss ADAP KOOL, og gennemgang af nye og gamle styresystemer. Danfoss ADAP KOOL har forskellige værktøjer som kan simulere hvordan maskinerne vil fungere, samt hjælpe til at programmere opsætningen, holde styr på idriftsættelse, og kan indsamle data samt præsentere dataen med grafer. Den håndterer også alarmer, og daglig overvågning af køleanlæg. En professionel løsning til food retail-branchen. 

Det sted hvor de har deres største speciale, er indenfor industrielle køleanlæg. Derudover er de også eksperter inden for den software, som vil hjælpe med vedligeholdelsen, og overvågningen af ens kølesystemer. Med deres kurser bliver der let sat ind i hvordan man håndtere systemerne, og hvad man skal gøre for brug og vedligeholdelse. Samt hvordan man kan bruge den statistik som man får fra programmet. Men det er ikke kun dette firmaet kan gøre, de står også for forskellige løsninger til firmaer og fabrikker, for automatik og styretavler. Løsninger finder man ved en konsultation, så man kan få det produkt man har brug for.

Hvad tilbyder sydkystens automatik

Det man kan få fra sydkystens-automatik er, at de sørger for installation af nye maskinanlæg, reparation og vedligeholdelse af maskinerne. De leverer kvalitetsarbejde i hele Danmark til konkurrencedygtige priser og ud fra aftalte betingelser og leveringstider. Tilpasset til dine behov, og finder den bedste løsning til for hvilken maskine der er brug for, hvordan det skal sættes op, og hvordan det skal vedligeholdes. 

Løsninger kan også blive fjernstyret, således at du selv kan tilkoble dig via computeren. Man kan se mere på deres hjemmeside http://www.sydkystens-automatik.dk/, og skrive til dem på LB@SYDKYSTENS-AUTOMATIK.DK, for dine industribehov.

https://ownr.dk/companies/public-profile/36043598