Sådan får du fat i en Mulberry taske

Sådan får du fat i en Mulberry taske

Drømmer du også om en ekslusiv Mulberry taske? 

Så kan du nu gøre drømmen til virkelighed – her får du alle de råd til, hvordan du kan spare op og få råd til drømmetasken. mulberry tasker er klassiske og smukke og helt unikke – de fås i forskellige størrelser, farver og du kan tilmed altid finde en der passer til ethvert look – da tasken er stilfuld og simpel og kan pifte ethvert outfit op. 

Jeg kender ingen kvinder, der aldrig har ønsket eller drømt om at få fat i en Mulberry taske. Det er så nemt at gennemskue – på åben gade – når en kvinde bærer en mulberry taske og derfra blev tasken også enormt populært og det har længe været et mærke, som man så meget til i gadebilledet. Mulberry designer alt fra tasker, sko, accesories, tøj og meget mere. Der findes ufattelig mange butikker i verden – med god grund. Dog er det ikke alle der har råd til denne smukke taske. Så i stedet kan man eventuelt købe den vintage eller brugt. 

Spar op til drømmetasken 

  • Sælg ud af alt dit gamle tøj og dine tasker. Sorter det hele og find ud af, hvad du virkelig godt kan undvære – for at få plads til nyt. Tag billeder af alt det som du ikke bruger og læg det på nettet og håb på, at der er nogle som byder ind med en god pris, så du kan få solgt det hele online. Hvis ikke dette er muligt, så kan du også tage din veninde under armen og holde et loppemarked – i håb om, at der så nogle her, der giver en god pris for de ting du ikke længere bruger. 
  • Lav mad i en hel måned – prøv det og drop takeaway og byture for en kort stund – der er penge at spare og du får lagt nogle penge til side til din drømmetaske. 
  • Køb tasken brugt – det er også helt unikt med en taske som har lidt patina. Så du kan købe den brugt og få mere for pengene. Vær sikker på at du køber den fra en oprigtig forhandler, så du undgår fælder, hvor du kan risikere at taskerne ikke er ægte. Så dette er enormt vigtigt. Tag et kig på de forskellige modeller som mulberry laver og find den rette til dig og dit behov. Men også den rette til din stil. Det er vigtigt man selv vælger sin egen stil og går efter hvad man selv kan lide. 
Etiket: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*