Amerikanske cykler og udstyr i verdensklasse

Amerikanske cykler og udstyr i verdensklasse

Husker du at gøre dig mest mulig sikker i trafikken, inden du flyver afsted på hjernhesten? Eller mangler du det rette udstyr, for at cykelturen bliver helt perfekt? Så tag et kig forbi cykler.dk nu, som med et bredt sortiment af cykler i god kvalitet og til fornuftige priser er Vestjyllands største cykelbutik. Cykler.dk garanterer dig en god service og tilmed hurtig levering af din nye cykel eller udstyret til denne, hvad enten du har klikket kvalitetsudstyr fra specialized eller en ny racercykel fra trek cykler hjem.

Spezialized udstyr der ikke er til at tage fejl af

Det amerikanske cykelmærke Specialized har produceret kvalitetscykler siden 1974, og er sidenhen blevet verdenskendt som et af de største og velerkendte cykelproducenter i verden. Dette mærke er Cykler.dk forhandler af, og du kan under denne kategori blandt andet finde et hav af udstyr til cyklen, såsom cykelhjelme, cykelsæder, cykelsko, trådløse cykelcomputere, cykelpumper, flaskeholdere og meget, meget mere. Derudover forhander Cykler.dk de fedeste racercykler, mountainbikes og ikke mindst elcykler i lækkert design og høj kvalitet. 

Trek cykler i tårnhøj kvalitet

Endnu et populært amerikansk cykelmærke har banet sin vej til Cykler.dk, eftersom også de populære cykler fra Trek cykler er at finde i Cykler.dks produktsortiment. Du kan blandt andet få fingrene i den nye 2021 modeller Trek X-Caliber 7 og Trek X-Caliber 8, som er to kvalitetscykler der er velegnet i alle terræner. Disse modeller byder blandt andet på avancerede teknologier, der giver dig glidende gearing og effektiv nedbremsning samt en RockShox-forgaffel. Såfremt du er mere til cykler med motor, er der også et udvalg af Trek elcykler hos Cykler.dk. Slutteligt er det også muligt for landevejsrytteren at finde sin næste Trek cykel hos Cykler.dk. Her er især modellen Domane velegnet til at køre lange ture på flad såvel som ujævn landevej, som nu kun bliver mere behagelig ved hjælp af IsoSpeed i både for- og bagende. 

Betal med Sparxpres

Det er nu muligt at finansere din næste cykel hos Cykler.dk med et lån fra Sparxpres. Sparxpres tilbyder dig et rentefrit lån med 0 renter, 0 oprettelse og 0 udbetaling. Det eneste du skal tage højde for er et mindre månedsgebyr på lånet, som afhænger af dine ønsker til lånebeløb. Så hop ind på Cykler.dk og udfyld og send ansøgningen og underskriv med Nem-ID, så bliver lånet udbetalt til forhandleren, og du er nu klar til at modtage eller hente dine nye varer. Læs meget mere om dette på Cykler.dks hjemmeside, såfremt du er interesseret i at høre meget.