Book tid hos en psykolog i København

Book tid hos en psykolog i København

Husker du også at pleje dit mentale helbred?

Din mentale sundhed og helbred er mindst lige så vigtigt som dit fysiske. Mange vil finde det dybt godnat og måske ligefrem grotesk, hvis ikke har søger professionel hjælp til en brækket arm. I teorien er det lige så dybt godnat og grotekst at glemme sit mentale helbred og sin mentale sundhed. Sommetider har den også brug for at blive kigget lidt efter i sømmene. Det kan du gøre ved at booke en tid hos en Psykolog

Sommetider kører vi blot på automatpilot. Dagligdagen og hamsterhjulet farer afsted, og vi har ikke tid eller overskud til at sætte os ned og mærke efter, hvordan vi virkelig har det. Ofte bliver mange af vores gøremål til standardiserede projekter – vi gør det bare, fordi vi skal. Uden at tænke os om. Eller ikke i forhold til måden, vi gør det på. Det betyder ikke, at vi hver gang, når vi tager opvasken, skal genopfinde den dybe tallerken. Tværtimod. Men visse strategier og handlingsmønster eller måder vi kommunikerer og agerer på og ud fra, kan være ganske uhensigtsmæssige – og i virkeligheden volde flere problemer, end de skaber gavn. 

Ofte uden at vi selv er klar over det. Derfor kan det være ganske godt givet ud at bruge tid hos en psykolog. En der ikke har andel i din dagligdag og som anskuer problematikkerne udefra. En du ikke kender, der dermed kan blive ramt eller lade sig påvirke af det, du siger. En der har erfaringer og gode råd – og som blot vil dig det allerbedste. 

Det er ofte små ting, man kan ændre på, holde op med eller gøre anderledes, der i virkeligheden kan gøre en verden til forskel. Det kan også handle om, at man lærer at parkerer visse bekymringer eller spøgelser fra fortiden, der i ny og næ forsat spøger i dit indre. Selvom det kan være sjældent og føles som ganske lidt, bruger disse elementer unødvendige mængder af din tid, dine tanker og din energi samt dit overskud. Det gavner ikke. 

Derfor bør du prioritere dit mentale helbred og dertilhørende sundhed lige så højt som den fysiske del. En ubalanceret psyke vil ofte også give anledningen til fysiske problemer – og det er bestemt ikke hensigtsmæssigt. Eksempelvis ses der ofte eksempler på folk, der døjer med meget hovedpine. Til stor gene og irritation. Ting, som disse, påvirker direkte din livsglæde- og kvalitet. Derfor handler det om at gøre noget ved det – allerede i dag. 

 

Du kan læse videre i artiklen FAQ om parterapi og jeres muligheder.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*