6 grunde til at vælge ECIT til IT-outsourcing

6 grunde til at vælge ECIT til IT-outsourcing

Står du og skal finde et kompetent IT-outsourcing firma, så er ECIT løsningen. Her får du driftssikre systemer, høj datasikkerhed, en bæredygtig omstilling og du sparer penge. Samtidig får du en kompetent partner, som sikrer din virksomheds IT-drift.

Inde på Outsourcing af IT kan du læse mere om ECIT, deres service og hvad de kan tilbyde dig. Herunder finder du seks gode grunde til at vælge ECIT til IT-outsourcing:

1. Skræddersyet løsning

ECIT tilbyder løsninger af IT-outsourcing, som skræddersys efter din forretnings behov. Det vil sige at når du outsourcer din IT-drift til ECIT som værende jeres professionelle partner, så får du frigjort ressourcer og sænket omkostninger og bekymringer i forbindelse med dit IT. 

2. Lav pris baseret på forbrug

Ved at bruge ECIT til IT-outsourcing bliver serviceudgifterne delt op i overskuelige månedlige betalinger, som er nemme at budgettere. Derudover baseres alle udgifter på servicen, hvilket vil sige du kun betaler for det, som du bruger. 

3. IT-sikkerhed i topklasse

Sikkerheden er i top hos ECIT, som anvender syv sikkerheds lag, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed. Derudover er ECIT med sine 25 års erfaring kompetente som IT-outsourcing partner.

4. Bæredygtige serverløsninger

ECIT arbejder hele tiden på at forbedre sine servicer og sine systemer, så sikkerhedsløsninger bliver så bæredygtige som mulige. 

5. Eget datacenter

Med eget datacenter kan ECIT arbejde uden et mellemled, hvilket både gør deres service hurtigere, men også mere sikkert. 

6. Forskellige pakketilbud

ECIT tilbyder forskellige pakketilbud til din virksomhed:

  1. Basic pakken giver dig overvågning og vedligeholdelse af hard- og software, så din IT-drift bliver varetaget og vedligeholdt.
  2. Operations pakken giver dig overvågning og vedligeholdelse, samt adgang til driftsservice, så dit system altid er funktionelt og tilgængeligt.
  3. Complete pakken giver dig overvågning, vedligeholdelse og adgang til driftsservice, samt fri support og ændringer og rådgivning. Dermed kan konsulenter vejlede i forhold til vedligeholdelse, ændringer og tilføjelser.

Tøv derfor ikke med at gå ind på Outsourcing af IT og læs mere. Her kan du også kontakte ECIT til en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder, så du ved hvad du kan forvente af ECIT.

Med 25 års erfaring er ECIT et sikkert valg, hvor du er garanteret god service, hjælp og ærlig rådgivning, og løsninger som er nemme at overskue. Du kan derfor fokusere dine ressourcer anderledes, uden at skulle bekymre dig om IT-driften i din virksomhed – dette kan du trygt lade være op til ECIT, som vil sikre den bedste IT-drift for dig og din virksomhed. 

 

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*