Start på en frisk sammen – det betaler sig

Start på en frisk sammen – det betaler sig

Har I behov for at starte på en frisk sammen? Er I gået lidt død i det hele? Lugter der for meget af leverpostej og hakkebøf, end jordbær og chokolade? Så søg hjælp for en parterapeut, du kan sagtens gå i Parterapi i Østjylland og få hjælpe til at gå gnister, sommerfugle og søde smil tilbage mellem jer. Det er det, parterapi kan gøre, og hvis du søger netop dette, så er du kommet til det rette sted. Ved hjælp af parterapi kan du gå ind og nudge lidt ved jeres adfærd, jeres handlinger og jeres tanker og det vil være med til at skabe rum for noget nyt imellem jer. 

Nudging af forholdet

Det handler egentligt om at forstå hinanden bedre og agere anderledes i specifikke situationer. Du tror sikkert, at du ved, hvordan alt hænger sammen i jeres forhold og at du sikkert gør meget af det rigtige og at din partner ikke gør så meget af det rigtige. Det er ikke unormalt, at man ser tingene fra sit eget synspunkt og at man glemmer at se sine egne blinde vinkler og skyggesider.

Det vil sige at det vi gør, uden at vide at vi gør det, eller alt det vi gør, som vi ikke ved hvorfor vi gør. Vi kan have en formodning omkring det, men vi ved det ikke. Og det skal der skinnes lidt lys på. For begge parters skyldt. Fordi det er ikke kun din partner, som er ’gal på den’ du har også en vigtig rolle i jeres parforhold. 

Vær ærlig med dig selv

Det handler i høj grad om at turde at være ærlig overfor sig selv og sit forhold. Tør du at se sandheden i øjnene, tør du at indrømme overfor dig selv, at tingene ikke altid er som du tror, at de er. Tør du se i øjnene, at du på ingen måde er perfekt? For det er du ikke, men det skal du heller ikke være. Du er et menneske ligesom alle andre, og du laver også fejl. Og når du indser, at det er normalt, og at du kan lære af dine fejl, giver du dig selv en at de største gaver i verden.

Det er befriende at lære noget om sig selv, i starten kan man være bange og vil hellere have skyklapperne på, men hvis du giver dig selv roen til at udvikle dig, vil du få det så meget bedre.

Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*