Hvem og hvad er Sund Takeaway?

Hvem og hvad er Sund Takeaway?

Oversigt over indhold

Sund Takeaway

Sund Take Away blev stiftet i August 2018. Det er en virksomhed hvis område er måltidskasser. De stræber sig på, at levere både sunde og nemme løsninger til de travle danskere.

Hos Sund Takeaway er deres mål, at sørge for at din hverdag blive lettere og mere overskuelig. Du skal have tid til at fokusere på det du virkelig ønsker, at bruge din tid på. Ligeledes er der stort fokus på kalorielette måltider.

Hvis man generelt set har en travl og hektisk hverdag, kan det være alt for nemt at komme til at købe de usunde men hurtige løsninger. Det er netop her at Sund Takeaway kommer ind i billedet. De kommer med et alternativ der er ligeså nemt, men som sørger for at du og hele din familie får noget ordentlig mad, selvom det skal gå stærkt.

En essentiel mærkesag hos Sund Takeaway er, at du som kunde hos dem bliver inspireret af maden, kommer til at få nye smagsoplevelse og samtidig bliver oplyst omkring næringsstofanbefalinge. I alle måltider fra Sund Takeaway har du nemlig muligheden for, at se næringsværdien i kcal og tilmed også indholdet af makronæringsstoffer. Til dem der ikke ved dette er makronæringsstofferne de næringsstoffer der omfatter protein, kulhydrat og fedt.

Måltidskasser

Hos Sund Takeaway er det muligt at vælge imellem hele 4 forskellige måltidskasser. Disse inkluderer Slankekasssen, Hverdagskassen, Familiekassen og Kickstarterkassen.

Det er muligt, at vælge imellem 3-5 dages mad og der hvor Sund Takeaway adskiller sig fra andre virksomheder der leverer måltidskasser er, at du kan få måltider til 5 gange om dagen, hvis det er det du ønsker.

  • Slankekassen. Navnet på denne kasse siger måske sig selv. Her er der tale om en kasse der er rettet mod folk, der ønsker enten at tabe sig, eller i hvert fald holde den slanke linje.
  • Hverdagskassen. I denne kasse får du mad fra alle verdenshjørner. Dette sker samtidig med, at du får leveret kendte danske klassikere. Der er tale om en god blanding af lækre retter, som vil glæde både børn og voksne.
  • Familiekassen. Igen er der tale om en kasse hvor navnet siger lidt sig selv. Denne måltidskasse har naturligt nok fokus på børnefamilier. Det handler om at børnefamilier, såvel som alle andre skal have nem og hurtig adgang til lækre, sunde og velsmagende retter der kan glæde alle i familien.
  • Kickstarterkassen. Denne måltidskasse er til dig der længe har gået og overvejet en detox kur. Her får du nemlig en blanding af en juicekur og slankekassen. I alt er der tale om et forløb på 4 uger.
Etiket: , ,