Du kan med fordel pantsætte når du har brug for penge

Du kan med fordel pantsætte når du har brug for penge

Har du brug for cool cash? Hurtige penge? Uden at skulle ned i banken og ligge på knæ, eller spørge familie og venner om skælvende stemme om de kan låne dig penge. Så pantsæt. Her er der nemlig ingen der blander sig i, hvad du skal bruge pengene til, om det nu er fornuftigt at låne penge og hvad en person i din situation burde gøre i stedet for at låne penge – og her taler de selvfølgelig om at din kreditværdighed måske ikke ligger der, hvor den skulle. Men det behøver du ikke at bekymre dig om, når du pantsætter, her kan du nemlig låne uanset din økonomiske historik og formåen Lån trods RKI.

Hvad går det egentligt ud på?

Det går ud på at give dig friheden til at købe det du har lyst til, når du har lyst – uden at spørge mor og far eller banken om lov. Du kan pantsætte et værdifuldt ur, som er brugt og har affektionsværdi for dig, men som du ikke har brug for lige nu – og gå ud og købe en spritny cykel, som du har haft et godt øje til og som du gerne vil eje.

Det kræver bare at du har værdigenstanden med til pantlåneren og sammen vurderer I genstandens værdi. Pantlåneren vil give dig et bud, måske kan det forhandles lidt og derfra kan du gå derfra med måske 10.000 eller 50.000 kroner på lommen. Når du så har tjent penge igen og har råd til at købe uret tilbage, gør du det. Der bliver typisk sat en tidsfrist på, som for eksempel seks måneder, som du så har til at tilbage betale pengene.

Hvad kan du pantsætte?

Alt muligt mellem himmel og jord – så længe det har værdi. Så kom ikke med dine gamle sutsko eller et halvdårligt dørslag, som du håber du kan få noget for. Så hellere ta’ på loppemarkedet, hvis det er sådan nogle genstande du ligger inde med. Men hvis det er møbler, transportmidler, smykker og malerier, for bare at nævne få, så er du på rette spor. 
Du har fortjent at købe det du har lyst til. Du skal blot huske tidsfristen for tilbagekøbet, så din farfars Rolex Ur kan gives i arv til den næste i rækken. Hvis du glemmer det vil det blive solgt til anden side også ser du det aldrig igen. Hvis du er i tvivl kan du altid ringe til en pantlåner og tage en snak med dem først.