Tre fantastiske byer du skal opleve i Toscana

Tre fantastiske byer du skal opleve i Toscana

Dette er sponsoreret indhold

Mange danskere rejser gladeligt til det sydlige Europa over sommerens løb. Herunder er Italien en populær rejsedestination. Italien er et stort land opdelt i flere mindre regioner, og især regionen Toscana er et eftertragtet område. Toscana er en region, i den nordlige del af det centrale Italien, som byder på både vand og fantastisk natur. Toscana er et fantastisk område, og det er muligt at holde flere forskellige slags ferier her. Der er massere af muligheder i Toscana, uanset om du er til romantisk vinsmagning i bjergene, en kulturel oplevelse, en badeferie med ungerne på stranden eller noget helt fjerde. Det skal nævnes, at hvis du ønsker at opleve nogle kulturelle aspekter af Toscana, så findes der flere unikke byer, der giver dig muligheden for dette. Hvis det er dig, der skal på ferie i toscana, så tag et kig her, og læs om tre byer der med garanti er et besøg værd.

Besøg Firenzes fantastiske domkirke

Firenze betegnes som Toscanas hovedstad, og er en vældigt charmerende by. Firenze ligger ved Arnofloden, som er en smuk flod, der løber gennem byen under den spektakulære bro, Ponte Vecchio. Både floden og broen er unikke seværdigheder, som uden tvivl er et besøg værd. Firenzes domkirke, Cattedrale di Santa Maria del Fiore, er også en meget attraktiv seværdighed i byen. Domkirkens høje klokketårn og den enorme murstensrøde kuppel, er med til at give byen et smukt udtryk. Derudover er domkirkens kuppel den største murstens-kuppel i verden, hvilket altså gør den ret unik. Firenze er en by, der emmer af renæssance, romantik og skønhed, og du vil ikke fortryde at besøge byen.

Smukke middelalderbygninger i San Gimignano

San Gimignano er en lille by beliggende i hjertet af Toscana. På trods af et beskedent indbyggertal på blot 7000 indbyggere, er San Gimignano stadig en af de mest populære byer blandt turister i Italien. Det, der gør byen fantastisk og charmerende, er de velbevarede bygninger fra middelalderen. Byen er omgivet af velbevarede bymure, og byder ydermere på unikke middelaldertårne, som har været med til at sætte byen på UNESCO’s verdensarvsliste. Hvis du er romantiker, og vil opleve en historisk og kulturel oplevelse, så er San Gimignano det helt rette sted for dig.

Oplev Det Skæve Tårn i Pisa

Pisa er en by i Toscana i det centrale Italien. Byen ligger ud til den smukke Arnoflod, lige inden den munder ud i Det Liguriske Hav. Hvis du derfor ønsker at opleve både strand og kultur, så er Pisa altså det perfekte sted for dig. Du skal selvfølgelig opleve Det Skæve Tårn i Pisa, der er blevet berømt på grund af dets unikke hældning. Men derudover er Det Skæve Tårn en del af den historiske plads, Piazza del Duomo, som udgøres af Det Skæve Tårn, dåbskapellet, kirkegården og katedralen. Denne historiske plads anses som værende en af de fineste arkitektoniske pladser i hele verden, hvilket uden tvivl er med til at gøre byen helt unik.