De bedste senge på markedet = Den bedste nattesøvn

De bedste senge på markedet = Den bedste nattesøvn

Er det blevet tid til en ny seng der hjemme? Enten fordi den gamle er slidt, I gerne vil prøve noget andet eller fordi I er flyttet sammen og enkeltmandssengen ikke er nok mere? Uanset hvad årsagen måtte være til I skal have en ny seng, så finder I her en lille oversigt over hvilke senge I kan vælge imellem.

Hvad kan I vælge imellem?

Den helt klassiske når et par skal ud og have en ny seng, er dobbeltsengen. Men en dobbeltseng er ikke bare en dobbeltseng. Nej, I kan rent faktisk få en dobbeltseng i mange forskellige kombinationer, typer og prisklasser. 

Tag nu for eksempel kontinentalsengen. En kontinentalseng er en dobbeltseng som er opbygget uden en sengeramme. Det betyder at en kontinentalseng har en boxmadras i bunden, som udgør rammen, herpå er der lagt en springmadras og til sidst er der lagt en topmadras øverst. En kontinentalseng er også opbygget sådan, at det er en stor madras der ligger i hele sengen og I ungår derfor revnen i midten. Dermed undgår I børnene falder ned i revnen når de kommer og putter og I kan nemt ligge tæt når I skal se film om aftenen. 

I kan også vælge at få en dobbeltseng som en elevationsseng. Her får I den bedste måde I kan sikre at I ligger fuldstændig optimalt i løbet af hele natten. For foruden at I har en super god madras (som I selvføgelig også har valgt i kontinentalsengen), får I med en elevationsseng mulighed for at hæve og sænke hoved- og bengærde. På den måde kan I både ligge helt fladt, have benene i vejret eller nærmest sidde oprejst og sove. En elevationsseng er en fantastisk løsning, hvis I døjer med rygproblemer, har uro i benene eller en anden skavank. En elevationsseng kan også være med til at gøre det nemmere at komme ud af sengen om morgenen, da I netop kan hejse hovedgærdet og I skal derfor ikke bruge rygmuskler på at komme op og sidde, hvilket er en stor fordel ved ondt i ryggen. 

Vil I vide mere?

Hvis I er blevet interesseret i at læse mere om de forskellige typer af dobbeltsenge, er der her samlet en liste over de bedste senge på markedet. Her kan I læse meget mere om de forskellige typer og I finder også et udvalg af hver enkelt seng, hos flere forskellige forhandlere. Dermed kan I formentlig finde en forhandler tæt på jer, så I kan komme ud og prøve de forskellige senge og madrasser, så I køber den helt rigtige seng.