Den perfekte baglygte til dig

Den perfekte baglygte til dig

Er du også en af de mennesker der glemmer dine lygter til cyklen? Og at du altid er uheldig med at de aldrig virker når du skal bruge dem?

Så frygt ej! Ved at følge dette link Laser baglygte til cykel kommer du ind til den perfekte baglygte til dig. Naturligvis gælder det for dig der cykler når det er blevet mørkt. Den er perfekt til dig der som cyklist har problemer med dine baglygter til cyklen og som leder efter en længervarende og mere holdbar og stabil løsning. Vi gider ikke de hurtige lappe løsninger, som alligevel ikke virker ligeså snart man er ude i en smule regn. Og her i Danmark er det jo en selvfølge at det kommer til at regne i mens du er ude og cykle. Ergo skal du have fat i denne bag cykellygte. 

Der er nemlig her tale om en laser baglygte til din cykel, som naturligvis gør at du altid kan blive opdaget i trafikken når du er ude og cykle. Og denne lygte er endda også mere tydelig end mange af de forhen set bag cykellygter. Din sikkerhed som cyklist bliver optimeret og du kan føle dig helt tryg når du beslutter dig for at køre på vejene i mørke.

To lasere fra lygten efterlader nemlig et genskær på vejen bag dig, så bilerne herved kan få nemmere øje på dig. Og selve omridset af dig og din cykel bliver herved også større end det ville være ved de gamle og mere traditionelle cykellygter.

En anden god bonus ved denne laser cykellygte er ligeledes at den har syv forskellige typer af lys indstillinger. Så du uanset hvilken situation du befinder dig i, eller hvad end du har brug for som cyklist, har muligheden for at finde den lys indstilling der passer præcis til dig og dine omgivelser. Udover dette er der et indbygget LED lys i lygten, som gør at lyset automatisk er kraftigere og man skal tilføre AAA batterier til lygten. Alt afhængig af batterierne kan lygterne holde 9-36 timer.

To andre gode grunde til at vælge denne lygte er som følger:

  • Laser cykellygten er vandresistent og man skal derfor ikke være ekstra opmærksom på vejret inden man skal ud og cykle. Man kan være helt afslappet og vide at du kan ses af bilerne hele vejen.
  • Den sidste essentielle grund til at vælge netop denne lygte er at der er 260 graders synsvinkel for bilerne til at se dig.

Så gør dig selv den tjeneste og anskaf dig en Laser baglygte til cykel.