To gode måder at få penge i dag

To gode måder at få penge i dag

Oversigt over indhold

Hvis du, ligesom mange andre danskere i tiden, er træt af at du ikke kan komme arbejde og tjene til dagen og vejen, så har du garanteret også overvejet hvilke andre metoder du kan kaste dig ud i for at putte mad på bordet derhjemme. 

Coronavirussen har nemlig stukket en kæp i hjulet på mange menneskers indkomst, og det er ikke altid lige sjovt at skulle gå på kompromis med levevanerne, derfor har jeg skriblet et par gode måder ned som du kan bruge hvis du absolut står og mangler penge lige her og lige nu – du finder dem herunder:

Kviklån 

Hvis du går og overvejer et kviklån skal det helst være fordi at du har en pengegæld som du gerne vil have afviklet lige nu. Kviklån er kun noget man bør gøre, hvis man står og skal erstatte eller betale noget med det samme.

Det er fordi at kviklån har en virkelig høj rente der i værste fald kan sende dig i luksusfælden. Man ser af og til de mennesker i luksusfælden der virker overrasket over at renten har gjort deres lån større – de mennesker skal du ikke være. 

Eksempler på hvornår kviklån er en god idé: Hvis du har smadret din vens telefon eller computer og ikke vil sælg din macbook for at få lov til at betale ham tilbage. Hvis du skylder nogle grumme mennesker penge kan kviklån også være din vej til frelselse. Det kunne også være at du ved et uheld kom til at ødelægge din mobiltelefon og bestemt ikke kan undvære den i mere end et par dage.

Det mest essentielle ved kviklån og noget som alle bør vide er at det SKAL betales tilbage hurtigt, ellers bliver renterne enormt store.

Pantsæt dine ting

Hvis du står og mangler kapital lige nu er pantsættere også en fin mulighed. Her vil en pantsætter vurdere hvad end du kommer ind med og give dig det kontant over disken. Hvis ikke du kan betale pantsættere tilbage indenfor en given tidsramme vil have tage dine ting og sælge dem videre til en højere pris -det er sådan han laver til dagen og vejen.

Hvis du vil pantsætte dine ting er der dog ét godt råd du bør have med på vejen – aldrig, aldrig, aldrig pantsæt noget der har affektionsværdi for det – du er ikke garanteret at få det tilbage og det er bare en hammerærgelig måde at miste noget man holder af på.