Fordele ved produktive video møder

Fordele ved produktive video møder

I en tid hvor det er de færreste der rent faktisk kan få lov til at komme ud på deres arbejde og i møde med hinanden, så er mange virksomheder desværre set sig nød til at udvide den teknologiske barriere og blive lidt mere ferm med de der video møder – for alle kan se at det virker utrolig godt for de virksomheder der allerede fra start havde styr på det. 

Der er også et utal af gode ting man kan trække ud af video møder, hvis man selvfølgelig gør dem rigtigt. Lige så svært det er at lære teknologien og kende og blive ferm med det, lige så nemt er det at \’bare\’ give op og være demotiveret i perioden – som vi stadig ikke ved hvor længe egentligt er. 

Ved at sætte dig ind i video møder og lure hvordan du holder både din egen motivation, men også dine ansattes, kan du måske byde velkommen til en ny spiller i din virksomheds mødesortiment – video møder er nemlig ikke bare smarte, de har også nogle meget væsentlige fordele der kan være svære at overse, når du først har fået øjnene op for dem. 

Det sparer tid

Og tid er, som det gamle ordsprog siger, penge. Mange mennesker (specielt top folk) drøner rundt i deres bil, holder i diverse lyskryds og spilder utroligt mange timer hver eneste dag på at komme til og fra møder. Møder der oftest ikke er længere end en times tid. 

Det er ikke specielt sundt for miljøet at vi har denne håndfuld mennesker der bare drøner fra A til B tilbage til A dag ud og dag ind, her kan videomøder i høj grad være med til at mindske deres tid brugt i bilen og højest sandsynligt øje humøret med et par procenter – for hvem kan i virkeligheden lide at pendle frem og tilbage hele dagen? 

Hvis det bruges rigtigt er det utrolig produktivt

Hvis du som oplægsholder har fuldstændig styr på hvor lang tid du bør holde folks opmærksomhed på Speak.global og har en sans for at video møder godt kan være lidt mere langhåret end andre slags møder, så har du allerede lagt i kakkelovnen til nogle utroligt effektive møder der, sammenlignet med hvad man har været van til, er utroligt produktive. 

Video møder er, meget modsat normale møder, kun der for at sætte dagsordenen, og de der mestrer det vil få mere motiveret medarbejdere.