2 tricks til mobilen der gør dig mere strømlignet

2 tricks til mobilen der gør dig mere strømlignet

Det er de færreste mennesker der ikke leder efter en eller anden måde at gøre deres liv nemmere på. Det kunne være at du har købt en dyr kaffemaskine der kan lave kaffe efter uret, så du altid har en varm omgang bryg klar når du vågner. 

Det kunne også være at du har valgt et nyt indkøbscenter på turen hjem fra arbejde der kan spare dig for nogle vigtige minutter – for tid er som sagt penge, og vi mennesker er helt tosset med at spare tid, så vi kan bruge den bedre. 

Ved at optimere måden vi lever på åbner vi også op for nye teknologier og tricks, der er med til at øge den overordnede livskvalitet vi har – der er nemlig ingen grund til at gøre noget mere besværligt end det behøver at være – og her kan apps virkelig spare dig for meget tid, hvis du selvfølgelig bruger teknologien rigtigt. 

Trick #1 – Drop det overflødige

En af de største tidstagere for os mennesker overspringshandlinger som mobilspil eller en impulsiv rengøring. Kigger vi på mobilspil (og andre overflødige apps) er der ingen tvivl om at nogle mennesker kan blive suget ind i dette mobilunivers og spilde mange hundrede ellers vigtige timer på noget virkelig ligegyldigt.

Ved at skære ned på de overflødige apps i dit liv, skærer du også ned på ting der potentielt set kunne tage dit fokus fra de mere vigtige ting i det daglige liv. Mange mennesker har apps som eksempelvis 9gag installeret på deres telefon der ikke kan andre ting end at underholde (når det er godt indhold) og tage tid – du bør stille dig meget kritisk overfor din tid her på jorden, det er med garanti en af de eneste ting der er sikkert. 

Ved kun at have de relevante apps, såsom pressemeddelelser fra vigtige medier, bank og andet sikrer du dig at din mobiltelefon er et værktøj og ikke et legetøj.

Trick #2 – Sæt grænser for dig selv

Selvom det er de færreste voksne mennesker der er gode til at sætte grænser for dem selv, er der alligevel et par fordele ved det, som ikke er til at overse. Vi har alle sammen oplevet det før, vi sidder midt i en god historie og lægger mærke til at der er en der sidder og stirrer ned i sin telefon – irriterende. 

Ved at lægge den fra dig sender du et signal om at dine besøgendes tid er værdsat.