Skal du have luftet underlivet?

Skal du have luftet underlivet?

Hvem siger, at sex skal foregå indendørs? Hvem siger, at sex skal foregå under dynen? Og hvem siger i det hele taget, at sex skal foregå under dit eget tag eller hjemmets fire vægge.

Dogging Fun handler om lige præcis det modsatte. Det handler om at du tager din udkårne, din partner eller ven-med-fordele ud i det fri og udfolder jeres intim-lege i det fri i stedet for i soveværelset.

Du spørger måske dig selv om, hvorvidt det er lovligt at dyrke sex i det fri. Og det er det. Både i Danmark og i mange andre lande (hvis du/I nu skal på ferie) – så bare rolig, Politiet kommer ikke efter dig. Medmindre at du generer nogen. Så hold dig venligst fra folks private haver, steder hvor der er børn og gamle mennesker – måske skal du i det hele taget holde dig fra steder, hvor du kan støde nogen. Dette er jeres lille sex-eventyr, som andre mennesker ikke har lyst til at blive involveret i.

Hvor kan man dyrke sex i det fri?
Masser af steder! Strande, parker, baggårde..you name it. Vær blot opmærksom på, at I ikke opholder jer et sted, hvor I bliver filmet. Enten af private eller det offentlige dogging-fun.dk.

Hvad tager man med når man skal dyrke sex i det fri?
Det afhænger helt af, hvad I er til. Men typiske ting at tage med er: lommelygter, tæpper, kondomer og servietter – og hvad I ellers plejer at bruge, når I har en intim stund.

Hvad sker der hvis vi bliver opdaget?
Det sker der sandsynligvis ikke det store ved, men regn med at der bliver hvisket og grint lidt i krogene, hvis I som kolleger bliver taget i Dogging Fun på arbejdspladsens parkering.

Stemningen kan være høj, når man taler om Dogging Fun og planlægger hvor man skal dyrke sex. Men frygt ej, hvis luftet ryger ud af ballonen, når I endelig når ud til jeres ’final destination’. Måske har han/hun ikke komme i stemning alligevel – og pyt med det! Hvis tanken kan holde jer varm, kan I tage dansen op, når I kommer hjem igen.

Sex skal være sjovt for alle parter, så tænk over hvor I kunne tænke jer at afprøve Dogging Fun, planlæg jeres tur, varm eventuelt lidt op hjemmefra eller i løbet af dagen med små sms’er og hyg jer i det fri! Hvis I prøver det flere gange, vil I finde nogle ’yndlingssteder’ så som strande eller skove, som I vender tilbage til, når sexlivet skal piftes lidt op. Og ha’ lidt luft.