Find den perfekte motorcykel hjelm!

Find den perfekte motorcykel hjelm!

At vælge en styrthjelm som motorcykel kører er som at skulle finde det perfekte accessory. Der er ikke blot tale om en sikkerhedsforanstaltning, som da man oprindeligt begyndte at gøre brug af styrthjelme. 

Der findes forskellige typer af styrthjelme, alle tilgængelige på motorcykel hjelm

Fullface hjelmen er til dig der ønsker en klassisk hjelm. Det er den mest stereotype udgave i form af design med beskyttelse omkring hagen, og muligheden for at åbne op omkring øjnene og næsen med et visir, ofte bestående af gennemsigtigt plastik. Fullface hjelmen mest attraktive funktion af dens beskyttelses statistik.

Flip-up giver køreren en mulighed for at bruge hjelmen til samme funktion som Fullface hjelmen, mens den samtidig også giver en muligheden for at løfte det meste af hjelmen (med hage beskyttelsen) så man har det meste af ansigtet fri. Blandt motorcykel politifolk er denne udgave specielt populær, da man har muligheden for at kommunikere med folk uden at være nødsaget til at tage hjelmen af. 
Også for mennesker med stærkt behov for briller, er det en god løsning så man ikke nødvendigvis er tvunget til at tage brillerne af.

Pilot hjelmen er til dig der godt kan lide at mærke vinden mod ansigtet når du kører. Den er beregnet til dem der elsker looket ved at gøre motorcykel. Hjelmene har fået deres berømte navn fra 70\’ernes pilothjelme og derfor bruges disse hjelme også ofte kombineret med et par motorbriller. Denne specifikke type hjelm er åben i front, og er derfor ikke købt med tanken om den største beskyttelse – men til motorcykel entusiasterne der elsker at cruise. 

På baggrund af trafiksikkerhed benytter man sig nu om stunder om det man kalder gule hjelme. Disse hjelme er, grundet deres neon, skrigende, gule farve med til at gøre motorcykel kørere mere synlige i trafikken og dermed mindske risikoen for trafikuheld der involverer motorcykler. 

For at få den perfekte styrthjelm er pinlock alle pengene værd. Når du indsætter pinlock instansen vil hjelmen ikke længere dugge, hvilket betyder at de temperaturforskelle der måtte være i hjelmen og udenfor ikke længere bliver et problem.

Sidst men ikke mindst er intercom genialt at få indstalleret for dem der ønsker at have muligheden for at tale sammen imens de kører. Der er mulighed for at koble systemet til andre motorcyklister ved siden af dig!

Du kan få de forskellige dele og på den måde designe DIN perfekte styrthjelm ved at følge linket ovenfor.