Nybegynderguide til dogging

Nybegynderguide til dogging

Hvad i alverden er dogging, og hvorfor lyder det som noget der har med hunde at gøre? Kunne du meget vel sidde og spørge dig selv om. Dogging fun er ikke som det lyder, og hvis du aldrig mener at have hørt ordene før, så er der gode chancer for at du bliver en lille smule overrasket om lidt.

Dogging fun er et britisk slang term (der har lidt med hunde at gøre, men det kommer vi til) der kort sagt handler om at totalt fremmed mennesker mødes ude i offentligtheden, det kunne være på en bænk, i en skovkant eller på en strand, og har sex med hinanden mens andre mennesker ser på – det er en fetich. 

Dogging – rent historisk 

Dogging fun var et slangudtryk der blev brugt af de hundeluftere der hellere vil have sex med hinanden, end at gå tur med hunden eller have sex med deres partnere derhjemme. Dette skalkeskul i at man bare lige lufter hunden har garanteret haft en del at gøre med, at disse mennesker er ganske normale individer der garanteret har kone og børn derhjemme. 

Dogging fun blev først rigtig kendt af verdenen da internettet kom til. Internettet er nemlig et fantastisk sted for folk der ellers absolut ingenting har til fælles, at bonde over denne ene meget specifikke ting, der er at mødes ude i naturen og have sex med fremmed. 

En af de mest normale forbrydelser i England

Dengang dogging fun forummer sprang i luften sammen med udbredelsen af internettet, blev der også startet undersøgelser om selvsamme, for at finde ud af om det var en stor ting eller ej. Det viser sig at dogging er en af de mest normale forbrydelser i hele kongeriget og at hele 43% på af respondenterne på et eller andet tidspunkt i deres liv, havde haft sex udenfor. 

Er det lovligt?

Dogging er lovligt, hvis du tager forbehold for de regler der krydser lidt ind over. Der er heldigvis kun to forskellige regler og det lyder sådan her:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Så er det selvfølgelig også reglen om pli. Du kan læse mere her: Læs om dogging-fun