Nyttige tips til makeup, hårpleje og parfume

Nyttige tips til makeup, hårpleje og parfume

Har du brug for nogle nye, fine akrylnegle, nye produkter til lækkert hår, eller måske makeup-tilbehør? Så kan du kigge nærmere her: www.chekos.dk

Hvis du interesserer dig for skønhed, hår- og hudpleje, kan du læse nogle nyttige tips her, som du måske ikke kender til:

Neglelak og cremer holder længere i køleskabet

Det kan lyde lidt mærkeligt, men den er faktisk god nok: Din neglelak, dyre crememaske eller kostbare serum med vitaminer holder sig meget længere, hvis du rydder en plads i køleskabet til produkterne. Cremen og serummens effekt på huden er desuden størst, hvis de opbevares køligt. 

Læbestift kan bruges på flere måder

Du kan bruge din læbestift som rouge til kinderne, hvis du er løbet tør for rouge eller måske gerne vil eksperimentere lidt med farven på kinderne. Dup læbestiften forsigtigt på kindbenene med en finger. 

Holdbar lipgloss

Lipgloss holder ikke så længe som du måske ønsker. For at få en længere holdbarhed, kan du tegne læbernes overflade op med en lipliner (dvs. ikke kun kanten af læben) På den måde får du en mat base, der holder på lipglossen. 

Mascara på de øverste vipper

Hvis du gerne vil have et mere afdæmpet og naturligt look på øjnene, kan du lægge mascara kun på de øverste vipper. Øjnene åbnes samtidig mere op og syner større, fordi der ikke er farve på de nederste vipper. 

 Ret make up fejl med en vatpind

Hvis du er kommet til at være lidt for ivrig med eyelineren eller læbestiften, kan du rette fejlen med en vatpind med en smule fugtighedscreme. 

Få styr på elektrisk og viltert hår

Om vinteren kan håret blive elektrisk eller statisk og måske komme til at se lidt rodet ud. Du kan tage en lille portion fugtighedscreme, gnide hænderne med cremen og massere den ud i håret. Håret glattes ud og du får pludselig en meget bedre hårdag. 

Få mere duft fra parfumen

Hvis du har tør hud, er det en god ide at bruge en god fugtighedscreme inden du tager parfume på. Grunden til det er at parfume har brug for fugt til at holde duften. Parfumen har også bedst af at komme på en ren og nyvasket hud, fordi huden er varm og porerne er åbne, så sætter parfumen sig bedre.

De bedste områder på kroppen at påføre en lille mængde parfume er de steder, hvor din puls slår kraftigst: Mellem brysterne, på indersiden af albuerne, på kravebenene og håndleddene. Gnid ikke på parfumen efter den er kommet på, da det ødelægger duften.