Overvejelser du bør gøre dig før du låner

Overvejelser du bør gøre dig før du låner

Det kan måske ved første øjekast virke som en ligetil og nem måde at løse dine økonomiske problemer på, men det at låne penge er noget der kommer med fysiske såvel som mentale begrænsninger. 

Det er, for nogen, noget af det mest naturlige i hele verdenen lige at låne lidt penge, enten af SU, banken eller hos en af de mange udbydere af kviklån derude. For andre er det at låne penge som man ikke lige går og har mulighed for at betale tilbage en enormt stor byrde der i værste fald kan afholde dem fra at gøre socialt stimulerende ting (der desværre koster penge) eller holder dem oppe om natten i ren og skær frygt for at inkasso manden sparker døren ind i nattens mulm og mørke og stjæler dit fjernsyn – sådan er det ikke i virkeligheden, bare rolig.

Spøg til side, det er låne penge er noget der, alt efter beløbet, kan ændre dine fremtidsudsigter markant – de skal nemlig betales tilbage, og det er med renter. Jeg har skriblet et par overvejelser ned som du bør gøre dig, for at være sikker på at dit lån er velargumenteret og kommer til at gavne dig i fremtiden. 

Overvejelse – får fremtids \’mig\’ også glæde af det?

Der er intet værre end at skylde penge væk til ting man går og har købt igennem tiden. Hvad værre er, er at skylde penge væk med renter som man ingen idé har om at man engang har brugt. Derfor bør alle dine lånesituationer også være noget du kan se fremtidsudgaven af dig selv bruge – ellers er der gode chancer for at du godt kunne blive lidt træt af at gå og afbetale dem.

Eksempel på godt lån

 • Cyklen
  Som gør at du ikke længere behøver at betale 40 kroner om dagen for at komme til og fra skole. Cyklen er en god investering fordi den lader dig spare penge på sigt og fordi det er noget fremtidsudgaven af dig også får glæde af

Overvejelse – Hvem skal du gå til?

Hvis du er ude efter et månedligt lån, for at få livet som studerende til at hænge sammen, så bør du gå med det klassiske SU lån. Hvis du gerne vil have et stort og substantielt beløb (til f eks hus eller bil) så er det banken du skal til. Hvis du skal have lidt kapital lige her og nu, er det kviklån du er ude i.

Ansøg om lån her

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dkSEO analysek-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk