Top 3 mest eksklusive urmærker

Top 3 mest eksklusive urmærker

Mulighederne indenfor eksklusive ure er mange, men særligt tre ur brands har virkelig formået at opnå denne status.

Patek Phillipe

Patek Philippe & Co, der er kendt for at opfinde det allerførste armbåndsur, er blevet et topmærke og er et af de mest efterspurgte luksusurmærker i verden. Nogle af deres mest populære modeller inkluderer Nautilus, Aquanaut, World Time, Twenty-4, Calatrava og mere.

Ud over deres mange populære modeller fik Patek Philippe i opdrag at skabe nogle af verdens mest komplicerede ure til mange højprofilerede personer som James Ward Packard og Henry Graves. Graves Supercomplication solgte for en forbløffende 11.000.000 millioner dollars i 1999 på en auktion i New York og indeholdt 24 komplikationer, som det tog 8 år at undersøge og skabe. For mange er Patek Phillippe et urmærke for de helt luksuriøse købere.

En anden stor præstation af Patek Philippe på et tidspunkt var oprettelsen af ​​verdens mest komplicerede ur kendt som Patek Philippe Caliber 89 med 33 komplikationer. På det tidspunkt var det uret med flest komplikationer, indtil for nylig, da en anden urmager, da den blev overgået ved et jordskred, af følgende brand.

Vacheron Constantin

Den ældste kontinuerligt,m opererende urmager i verden er et mærke, der bringer hundreder af års urmagerhistorie med sig. Siden 1755 er Vacheron Constantin skabt nogle af de mest utroligt unikke og kreative mesterværker. Det bedste eksempel på deres mekaniske geni ville være den for nylig frigivne Vacheron Constantin, også kendt som verdens mest komplicerede ur med et sindssygende 57 komplikationer, og som har en anslået værdi af 8.000.000 dollars.

Vacheron Constantin har opbygget deres virksomhed omkring principperne om opnåelse af teknisk og æstetisk ekspertise, som påviselig er kendetegnet ved deres mange horologiske resultater og nyskabelser gennem årene. 

Audemars Piguet 

 Audemars Piguet har produceret nogle af de mest spektakulære ure siden grundlæggelsen i 1875. Den samling, som de er mest berømt for er AP Royal Oak- erien. Dette er en ikonisk urkollektion, der var en vigtig spiller for Audemars Piguet, som var den første til at bruge et ikke-ædle metaller i rustfrit stål i deres nyeste sportsurdesign og opkræve luksuspriser. Audemars Piguet producerede derefter deres undersøiske version af det ikoniske ur, Royal Oak Offshore serien, der blev et af de mest populære dykkerure i historien.

Fremkomsten af Royal Oak uret åbnede døre for mange luksusurmærker til at bruge deres urproduktionskompetence som en prisfaktor snarere end kun det anvendte ædelmetal. Mens et ur tidligere var værd sin vægt i guld, er mange nu mere værd end dets vægt i guld uanset hvilket materiale der er anvendt. Bortset fra deres mange Haute Horlogerie ure har Audemars Piguet været kendt for at være ret avantgarde på designens ende af forretningen. De er desuden kendt for deres mange begrænsede udgaver og høje komplikationsure.