2 ting du bør vurdere, før du går til massør

2 ting du bør vurdere, før du går til massør

Er skaden sket og du er komme til skade, enten med nakken, ryggen eller lænden, så er der gode chancer for at du også har brug for at finde en massør der kan lirke de værste smerter ud af kroppen – men hvordan bør man tilgå sit valg af massør, hvis ikke man har fået det et utal af gange og ved lige hvad man vil have/har brug for? 

Det første du skal vurdere er tilstanden af din skade, kan du knap nok bevæge arme og ben og er du halvvejs igang med at tjekke ud på en webshop der sælger kørestole – så bør du nok ringe til den læge istedet, så han kan booke til til en MR- eller CT-scanning. Man bør nemlig gå utroligt varsomt frem med smerter i kroppen der ikke kommer fra den løbetur du var på i sidste uge – ved forkert behandling eller ingen behandling overhovedet kan smerterne nemlig meget hurtigt forværret.

Derfor kan du finde en lille liste med tre gode råd til valg af massør, hvis ikke du er døende som på overstående eksempel og ikke har haft alvderdens erfaring med hidtil.

  1.  Skal du knækkes, eller masseres?
    Er det første du bør overveje – der er nemlig himmel og hav til forskel på at gå en henholdsvis en kiropraktor og en massør. Har du det anspændt og kan du mærke at dine muskler \’bare\’ er trukket helt sammen – så er det nok en massør du skal have fat i. De er nemlig eksperter i at løsne anspændtheder og samtidigt mindske stress- og angstniveauer. 

    Har du det derimod som om at noget har sat sig fast og det forhindrer dig i at bevæge dig som du gerne vil eller plejer, så bør du ringe til lægen, få en tid til MR-scanning og så derefter ringe til din lokale kiropraktor, for at høre hvad hans holdning til hele situationen er – kiropraktorer er nemlig eksperter i at \’knække\’ vores led på plads, og derigennem løsne eventuelle anspendtheder. 

  2. Kan din partner klare ærterne?
    Er der ingen tvivl om at du i virkeligheden har brug for en massør, kan man faktisk godt få overraskende resultater ved at outsource opgaven til din bedre halvdel eller gode ven. Massage handler nemlig om at, igennem pres, løsne op for eventuelle anspændte muskler. Vælger man at gå med hjemmemassørstudiet kan man også med fordel bruge varmecreme eller tigerbalsam til at varme op i de kolde og anspændte steder.