Sådan finder du de bedste og billigste lån

Sådan finder du de bedste og billigste lån

Markedet for lån er de senere år eksploderet og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvordan du finder det Bedste og billigste lån.

Konkurrencen er derfor også hård, hvilke er til forbrugerens fordel, da det har betydet billigere lån. Der findes hjemmesider, der tilbyder at hjælpe med at skabe et overblik og kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån. Uanset om det er et online lån, et traditionelt lån eller via en butik eller webshop. 

Sammenlign de forskellige lån

Som udgangspunkt er et traditionelt banklån billigere, men med den billigere rente kommer der som regel også et krav om sikkerhed og låneprocessen tager ofte flere uger at blive godkendt eller afvist.

Derfor kan det være oplagt også at tjekke, hvad mulighederne er på internettet. Her er det nemt og hurtigt at få et lånetilbud. Det er helt legitimt at søge mere end et sted. Derved øger du mulighederne ikke bare for at få et lånetilbud, men også for at finde et der er billigere. Husk at lånebranchen er en forretning, som alt andet og et tilbud er åben for forhandling. Det er ikke sikkert at du får noget ud af det, men det er da værd at prøve at se om du kan forhandle dig til bedre betingelser. Husk at lånene skal være sammenlignelige og her kan det være en god ide, at tage udgangspunkt i de hjemmesider, der tilbyder hjælp til at få 3 steder du kan søge om et lån.

Husk at ligge et budget

Inden du acceptere et lånetilbud er det en god ide at ligge et budget og se, hvad du har af udgifter og indtægter de næste par måneder. Derved får du et overblik over, hvad du har af luft i budgettet til at kunne betale et lån tilbage. Det er en god ide at ligge et realistisk budget også i forhold til egne vaner. Der skal være plads til en tur i biograffen eller en tur i byen, så undgå at ligge et alt for stramt budget. Det er de færreste der kan overholde et og det kan blive dyrt på den lange bane. Især hvis det betyder at du misvedligeholder dine lån.